Våra tjänster

Här hittar du ett urval av våra tidigare projekt.

Funderar du på att renovera köket? Då har du kommit helt rätt. På Raspas Bygg AB tillhandahåller vi de flesta bygg- och renoveringstjänsterna. Behöver du hjälp med köket så hjälper vi dig från planering och idéer till ett nytt helrenoverat kök.

Raspas Bygg i Malmö kan hjälpa dig med allt från att måla en fondvägg i sovrummet till att ansvara över all färg i ditt nybyggda hem. Som alltid är inget arbete för stort eller för litet. 

Vi hjälper till med snickerier och övriga byggtjänster i Malmö men även i hela Skåne. Vi är verksamma och arbetar löpande över hela länet men har vår utgångspunkt i Malmö.

Vi på Raspas Bygg är flexibla med våra tjänster och formar varje projekt efter våra kunders önskemål och förutsättningar. Vi har kompetensen att lägga alla former av trägolv, från parkett och laminat till stora brädgolv.

Vi på Raspas Bygg utför alla typer av ombyggnader och uppskattar att få komma in i ett tidigt skede för att tillsammans kunna sätta planeringen som behövs för bästa möjliga resultat.

Raspas Bygg tillhandahåller tillbyggnadstjänster i Malmö men även i övriga delar av Skåne. Vi är verksamma och arbetar löpande utsträckt över hela länet men har vår utgångspunkt i Malmö.

Raspas Bygg AB

Företaget bedriver snickeri och byggverksamhet samt därmed förenlig verksamhet och utgår från Malmö. Bolaget kommer även bedriva förvaltning av fast- och lös egendom.

Kontakt

© 2022 Raspas Bygg AB. All rights reserved.